Cuscús tradicional marroquí
Hello everybody, it's John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Cuscús tradicional marroquí. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Cuscús tradicional marroquí is one of the most favored of current trending foods in the world. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They are nice and they look wonderful. Cuscús tradicional marroquí is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Cuscús tradicional marroquí, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cuscús tradicional marroquí delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Cuscús tradicional marroquí using 14 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.
Receta original de Marruecos
Ingredients and spices that need to be Take to make Cuscús tradicional marroquí:
- 1 kg cuscús
- 1 vaso aceite de oliva virgen extra
- 1 kg carne (osobuco, cordero, ternera)
- 1 cebolla
- 1 tomate
- 1 cucharadita especies mezcladas para cuscús (color rojo)
- 1 manojo perejil atado
- Azafrán
- Verduras
- 1 nabo
- 1 calabacín
- 1/2 calabaza pequeña
- 4 zanahorias
- 1/2 col
Steps to make to make Cuscús tradicional marroquí
- Empezamos macerando la carne con la mezcla de las especies especial para cuscús. Con la ayuda de un poco de aceite masajeamos bien la carne para que quede bien impregnada en la carne. Salpimentamos la carne. Dejamos en la nevera reposar. Mientras más tiempo lo dejemos más sabor cogerá.
- Os aconsejo comprar la carne, las especies y el cuscús en una tienda Halal. Allí os podrán también aconsejar mejor en cuáles son los mejores ingredientes.
- Se moja el cuscús y se saca el agua sin colar. Dejamos reposar 30-60'.
- Separamos el cuscús con un poco de aceite. Ponemos a hervir agua en la parte inferior de la cuscusera. Nota: la cuscusera no deja de ser dos ollas que se montan una encima de la otra, en la que la superior tiene agujeros para dejar pasar el vapor de agua de la olla inferior. Se puede comprar en cualquier gran superficie.
- En la parte inferior de la cuscusera ponemos las verduras y en la superior el cuscús (así conseguimos que el cuscús se impregne del sabor de las verduras). Vamos removiendo el cuscús para que se haga uniformemente. No tapar. Dejar cocer 30'.
- En una olla hacemos sofrito con la cebolla, el tomate rallado y perejil atado. Sellamos la carne una vez pochada la cebolla. Añadimos el agua de la cocción de la verdura hasta tapar la carne. Estofamos por 1 hora. Con el caldo sobrante del estofado mojamos el cuscús.
- Ponemos en una bandeja grande el cuscús en forma de volcán. En el medio ponemos la carne y las verduras.
- Opcionalmente se puede decorar con almendras fritas, cebolla caramelizada y pasas.
As your experience as well as self-confidence grows, you will find that you have more all-natural control over your diet as well as adapt your diet to your personal preferences over time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make easy adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes promptly. As for basic cooking abilities for novices you do not need to learn them yet only if you grasp some simple cooking strategies.
This isn't a complete guide to quick and also very easy lunch recipes but its great food for thought. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Speedy Cuscús tradicional marroquí. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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